
Naravno da ne možete vjerovati?! (btw. vi ste normalni, a oni su ludi!)
Kad sam jutros otvorila New York Post, trebalo mi je nekoliko minuta da shvatim naslov – „says her breast beats the beasts“! Pa sam pročitala članak, pa uzela rječnik, jer možda ima neki dodatni smisao, pa gledala fotografiju žene. I djeteta. I muža. A, najviše onoga što drži na dlanu. A, to je – sir napravljen od majčinog mlijeka!
„Mlijekodavateljica“ Lori Mason tvrdi da je sir, koji od njenog mlijeka proizvodi njen suprug, siguran, biološki i zdraviji od kravljeg, jer se ona zdravije hrani i živi od bilo koje životinje u staji ili na pašnjaku.
Kad je suprug Daniel na svom blogu otkrio recept i opisao okus, te objavio fotografije, njihov restoran na Devetoj Aveniji, Chelsea, doživio je pravu navalu.
Bez zezancije, svi su počeli tražiti plate sa sirom.
8 comments:
Ostala sam bez teksta s jakim nagonom za povraćanje.
Ne znam uopće što bi na ovo rekla?!
Ljudi stvarno vise ne znaju sto bi od sebe i sa sobom :)
ajme stvarno užas..ne znam niti ja kako da na ovo reagiram, ide i meni na povraćanje :/
Kaj opet bum ja antiprotivna? Na šta vam se konkretno povraća? Na mlijeko koje žene kao sisavci proizvode i time hrane svoje mlado, na činjenicu da je to mlijeko, pa se kao takvo može i usiriti, na činjenicu da je njen muž probao, popio, pa onda išao i raditi sir od tog mlijeka (to je izlučevina ženskog ljudskog tijela) Nikad niti jednu izlučevinu ljudskog tijela niste stavile u usta???!!
Ono što ovdje jest i može biti predmet rasprave, pa onda i eventualnog gađenja, ali po nekim drugim osnovama jest činjenica da je to izašlo iz njihove spavaće sobe i kuhinje i preraslo u maltene biznis.
Iduće što vjerojatno, obzirom na činjenicu da je riječ o Americi možemo očekivati da netko osnuje Farmu žena dojilja i razvije biznis!
Ovo mi nikad ne bi palo napamet...ali eto dobro je znati da i to posoji...
Vidim da i vas vijest nije ostavila ravnodušnima... Tko voli, nek izvoli, ja bih radije malo parmezana ili trapista!
Dobar je tag "crazy americans" Ja bih također radije parmezana.
Welcome back, Cosmo!
Post a Comment