Wednesday, March 10, 2010

SIR OD MAJČINOG MLIJEKA?!


Naravno da ne možete vjerovati?! (btw. vi ste normalni, a oni su ludi!)
Kad sam jutros otvorila New York Post, trebalo mi je nekoliko minuta da shvatim naslov – „says her breast beats the beasts“! Pa sam pročitala članak, pa uzela rječnik, jer možda ima neki dodatni smisao, pa gledala fotografiju žene. I djeteta. I muža. A, najviše onoga što drži na dlanu. A, to je – sir napravljen od majčinog mlijeka!
„Mlijekodavateljica“ Lori Mason tvrdi da je sir, koji od njenog mlijeka proizvodi njen suprug, siguran, biološki i zdraviji od kravljeg, jer se ona zdravije hrani i živi od bilo koje životinje u staji ili na pašnjaku.
Kad je suprug Daniel na svom blogu otkrio recept i opisao okus, te objavio fotografije, njihov restoran na Devetoj Aveniji, Chelsea, doživio je pravu navalu.
Bez zezancije, svi su počeli tražiti plate sa sirom.

8 comments:

Andrea said...

Ostala sam bez teksta s jakim nagonom za povraćanje.
Ne znam uopće što bi na ovo rekla?!

murtela said...

Ljudi stvarno vise ne znaju sto bi od sebe i sa sobom :)

Nevena Buljan said...

ajme stvarno užas..ne znam niti ja kako da na ovo reagiram, ide i meni na povraćanje :/

Tadeja said...

Kaj opet bum ja antiprotivna? Na šta vam se konkretno povraća? Na mlijeko koje žene kao sisavci proizvode i time hrane svoje mlado, na činjenicu da je to mlijeko, pa se kao takvo može i usiriti, na činjenicu da je njen muž probao, popio, pa onda išao i raditi sir od tog mlijeka (to je izlučevina ženskog ljudskog tijela) Nikad niti jednu izlučevinu ljudskog tijela niste stavile u usta???!!
Ono što ovdje jest i može biti predmet rasprave, pa onda i eventualnog gađenja, ali po nekim drugim osnovama jest činjenica da je to izašlo iz njihove spavaće sobe i kuhinje i preraslo u maltene biznis.
Iduće što vjerojatno, obzirom na činjenicu da je riječ o Americi možemo očekivati da netko osnuje Farmu žena dojilja i razvije biznis!

JA U KUHINJI... said...

Ovo mi nikad ne bi palo napamet...ali eto dobro je znati da i to posoji...

tracy said...

Vidim da i vas vijest nije ostavila ravnodušnima... Tko voli, nek izvoli, ja bih radije malo parmezana ili trapista!

cosmo2503 said...

Dobar je tag "crazy americans" Ja bih također radije parmezana.

tracy said...

Welcome back, Cosmo!